Add a Startlaphoz

Eseménynaptár

<< Szeptember 2018 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Rendezvények

Jelenleg nincsenek események.

Utolsó hozzászólás

Hirdetés
Blog Blog

Blog az egészségről, az egészséges életmódról. Blog a Tiens termékekről és a termékekkel kapcsolatos tapasztalatokról. Blog a Tiens készülékek használatáról. Blog az egészségtúrizmusról. Blog a TIENS-ről.Laminine és Én

Ki ne hallott volna már az őssejtről és hatásairól? Én most a személyes tapasztalataimat osztom meg veletek.

laminine kapszulaTérdprotézis előtt állok, és szerettem volna a napi fájdalmakat csökkenteni, és az életemet élhetővé tenni. Januárban kezdtem el napi 1 laminine kapszulát szedni és vártam a „hatást”. Pár hét múlva arra figyeltem fel, hogy nem jajgatok annyit az ízületeim, térdem, derekam miatt. A gyógyszerekkel karbantartott vérnyomásom is oly mértékben csökkent, hogy fele gyógyszert kell csak szednem.

Glaukómás (zöld hályog) vagyok, több mint 20 éve járok negyedévente a Szemészeti Klinikára, kontrollra, szemcsepp kiírásra, ahol rendszeresen elvégzik a látásvizsgálatot is. E vizsgálat során ért életem legnagyobb meglepetése. A jobb szememre tompalátó vagyok, azaz 40-50cm-ről már nem látom, hogy mit mutatnak, illetve hány ujjat mutat az asszisztensnő. Nos, a februári vizsgálatnál egyre távolabb ment a hölgy és én még mindig láttam az ujját. Így a látásélesség vizsgáló táblán a felső sort is el tudtam olvasni.  Számomra ez elmondhatatlan élmény volt. De meg kell jegyeznem, hogy az asszisztensnők is el voltak ájulva tőle.

Csökkent a koleszterinem, vércukrom, és már nem vagyok olyan nagyon lobbanékony, mint régen, nem stresszelek. A januári szedés óta 3 hónap alatt 8 cm-el lett kisebb a derékbőségem…

Családtagjaim, barátnőimnek is ajánlottam a Laminine őssejt kapszulát, az ő tapasztalataikról következő írásomban számolok be.

A laminine termékről itt bővebben is olvashatsz.

 
A halálos mobiltelefon

Kommentárok nélkűl nézzétek meg. Érdemes!

Telefonálás előtt és után.

 
Xun Yukai doktornő Kínából (bővebben)

 Dr. Xun YukaiEltelt egy év és ismét Magyarországra látogatott Xun Yukai doktornő Kínából, a Tiens képviseletében. Sokan még emlékeztünk tavalyi előadására és már a szombati előadás megkezdése előtt a bejáratnál álltunk, izgalommal, vegyes kíváncsisággal, hogy ma mit fogunk tanulni.

Bővebben...
 
Mérgezik a magyar gyerekeket

Ha ennek csak a fele igaz, akkor nagyon nagy bajban van nemzetünk!

 
Szent-Györgyi Albert már tudta! (bővebben)

C-vitaminAmerikai tudósok napjainkban fedezték fel, hogy a TBC-ben szenvedő betegeknél hatásos a C- vitamin, melynél az antibiotikumok nem értek semmit. A napi hivatalos adag felnőtteknek 80mg, nevetséges. Hogy ezt ki és hogyan határozta meg, hogy csak ennyi szükséges. Szent-Györgyi Albert már napi 1000mg-ot szedett naponta. Mikor öreg korában tüdőgyulladást kapott rövid ideig napi 8000-9000mg-ot fogyasztott. Ö már tudta az egészség egyik kulcsát.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12TovábbUtolsó »

1. oldal / 2


 

 

online stats

Készítette: Honi-Soft