Add a Startlaphoz

Eseménynaptár

<< Július 2018 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Rendezvények

Jelenleg nincsenek események.

Utolsó hozzászólás

Hirdetés
Blog Blog Honi Lecsófőző verseny Pomázon
Lecsófőző verseny Pomázon

Lecsófőző versenyAz egészség turizmus keretén belül jó levegőjű Pomázon, a szabad ég alatt rendeztünk egy lecsófőző versenyt.

2012. május 19-én a Pomázi Művelődési Ház előtti téren 9 csapat nevezett be a versenyre.

Résztvevőket a  Pomázi Kertbarátok népes csoportja (6 csapat), míg az Utazz.com Kft és a Senior Nyugdíjas Klub, és a Tiens (1-1 csapat) részvételével erősítette a mezőnyt.

Minden csapat egységes alapcsomagot kapott, paprika, paradicsom, hagyma tekintetében, no meg egy bográcsot, és tüzelni való fát. A többi összetevőkről, titkos receptekről a csapatok gondoskodtak, sok nézelődő is Lecsófőzés Pomázonmegjelent rövid időn belül, mert a környéket a bográcsban rotyogó lecsók illata lengte be. Csodaszép napsütésben, jó hangulatban, kicsit fel füstölve, kipirulva, kevergettük a bográcsokat. Kattogtak a fényképezőgépek, hisz ezt a napot mindenki meg szerette volna örökíteni.

Az egészségünk érdekében a magas Resveratolt tartalmazó vörösbor is előkerült…

Az idő közeledtével a Pokol konyhájának fővezére „Gordon Ramsay”, alias Kaszap Szilveszter a zsűrinek vételezett mintákat begyűjtötte.

A zsűri hosszas kóstolás után titkos szavazással meghozta az ítéletét, mely során elmondta, hogy nehéz döntést kellett hozniuk. Íz, illat, állag, szín mind befolyásoló tényező volt, mindegyik jó volt, de az első helyett a legharmonikusabb, legjobb lecsó a „Digi Manó” csapat készítőit illette meg. Nos e csapattagok erősítették egy személyben a Senior és Tiens csapatot is.

Az étel elfogyasztása után, mivel is fejezhettük volna be a napot, mint a Tiens emésztést könnyítő termékével a Digestel.

 


 

 

online stats

Készítette: Honi-Soft