Add a Startlaphoz

Eseménynaptár

<< Szeptember 2018 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Rendezvények

Jelenleg nincsenek események.

Utolsó hozzászólás

Hirdetés
Blog Blog Honi Balatonfüred-Tihany
Balatonfüred-Tihany

BalatonfüredÍgy érkeztünk el a július 17-i naphoz, amikor elindult lelkes kis csapatunk első állomásunkra, Balatonfüredre, mely város elsősorban jó levegőjéről, szív kórházáról, és az Anna-báljáról híres. Megrövidítve az autópályán történő utazás monotonitását ismertettem a vendégekkel a Tiens cég alakulását, gyors fejlődését, sikereit, majd Dr. Német Mária főorvos asszony ismertette az USIN módszer lényegét, valamint az Aculife készülék hihetetlen erejét, hatásfokát. A vendégeinknek mindjárt meg is csináltuk a születési energetikai állapot felmérését az USIN-nel. Közben megérkeztünk az egészség bástyájának is mondható virágos városba, Füredre.

BalatonfüredIdegenvezetőnktől, Szász Zsuzsannától nagyon sok érdekes történetet, történelmet hallgatva bejártuk a fent említett helyeket, majd a Jókai villa megtekintése tette fel a koronát e pár órára. Kisétáltunk a mólóra és gyönyörködtünk a Balatonban, a karcsú vitorlákban, és boldogok voltunk, hogy együtt tölthetjük e napot.

Balatonfüred

Következő állomásunk Tihanyi apátság megtekintése, és a visszhang keresése körül zajlott, majd a nagy melegre való tekintettel betértünk az Echo étterem hűs teraszára, és egy jó jegeskávé mellett a kecskekörmök legendáját, Tihanyi apátság eredetét, történelmét, hallgattuk meg idegenvezetőnk lenyűgöző előadásában.

TihanyMajd következett a nap fénypontja, fürdés a Balatonban. A hűs hullámokban felfrissülve mind az Aculifevel rendelkezők vártuk a „rohamot”, és sorban mértük meg a vendégeket, összehasonlítva az USIN eredményekkel.

Számunkra nem, a vendégek számára sok meglepetést okoztunk, hisz ez a készülék a legapróbb problémákat is megmutatja. Több készülék vásárlását, illetve termék fogyasztását

a közeljövőben raktárunk forgalom emelkedése is bizonyítja.

Jó hangulatban, még jobban összekovácsolódva indultunk haza, referenciának Németh doktornő DVD-jét láthattuk a Chitosan csodálatos erejéről.

Megszületett a következő dátum, szeptember 4-én Eger szalonnasütés, borkóstoló, fürdés a program és most is használjuk a készülékeket, referenciákat és már a mi vendégeink is hoznak barátokat, mert a Tiens családhoz tartozni jó. Következő utunk részleteiről itt olvashatsz.

 


 

 

online stats

Készítette: Honi-Soft