Add a Startlaphoz

Eseménynaptár

<< Augusztus 2018 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Rendezvények

Jelenleg nincsenek események.

Utolsó hozzászólás

Hirdetés
Blog Blog Blog Honi A szervezet lúgosítása a hosszú élet titka.
image image image
2013.05.01 00:14:57
image
imageHoni

lúgosításSok vita folyik napjainkban, a szervezetünk PH-ja körül. Több vizsgálat és kimutatás igazolja, hogy a lúgos, illetve semleges kémhatású szervezetű emberek vannak előnyben a betegségekkel, rákkal, fertőzésekkel és a többi jelenlévő betegségekkel szemben.


A PH egy mérhető kémiai érték a szervezetünk állapotáról, mely megmutatja, hogy a sav, vagy lúg van túlsúlyban, szervezetünkben. Ez alap esetben 7,0 értékű, ez a semleges állapot, ezt kellene tartanunk (sav / bázis egyensúlynak hívják).

Az egészséges embereknek a sav / bázis egyensúlyúk 7,0 értékű, azaz semleges. Ez lenne az ideális állapot.

 

Tudod, hogy mik befolyásolják ezeket?

  • Étkezési szokások, elfogyasztott ételek, rossz berögződések
  • Lelki állapotunk, főleg negatív irányban a (stessz, depresszió), pozitív irányban a meditációk
  • Felfokozott túlzott érzelmek

 

Alapvetően az ember szervezete növényevő, ugyan ezzel ellentmond fogazata, amely mindenevő, de végleges bizonyíték a bélrendszer, illetve hosszúsága, amely egyértelműen nővények fogyasztására és emésztésére lett kialakítva. A húsevő állatok bélrendszerének hossza kb. harmada, fele a miénknek, viszont közel azonos hosszú a csak növényevő állatokéval. Több éves megfigyelés és tapasztalat bizonyítja, hogy a hús emésztése rendkívüli mértékben növeli a szervezet savas irányú PH elfajulását.

 

Ezzel nem is lenne gond, de több generáció, több népcsoport, több tudományos kísérlet bebizonyította, hogy az összes fertőző betegség, egyéb baktériumokhoz, vírusokhoz, kórokozókhoz köthető betegség bizonyítottan savas PH-jú környezetben fertőz, és szaporodik, illetve okoz betegséget.

 

Egyszerű a dolgunk tartsuk szervezetünk sav-bázis egyensúlyát semleges tartományban (7,0 PH), illetve lúgos környezetben. Ezt egyszerűen PH papírral a nyelvünkön is megmérhetjük.

 

A zöldségek és gyümölcsök többsége a szervezetünk lúgosságát segítik elő, viszont a hús és húskészítmények, kóla és egyéb szénsavas cukros üdítők a savasságba tolják szervezetünket kitéve a kórokozók, és betegségek tömkelegének. Tudtad, hogy a citrom a savanyú íze és savanyúsága ellenére az egyik legjobb szervezet lúgosító szere! A másik a megfelelő kalcium termékek!

 

A megoldás az, hogy kerüljük az üdítőket, együnk minél kevesebb húst, viszont egyre több nyers, és párolt zöldséget, és ajánlott étrend-kiegészítőket.

 

A kínaiak csak egyszerűen táplálkozásukkal a legtöbb betegséget elkerülik, talán tanuljunk Tőlük! További ismeterek a kínai életmódról.

 


  tiens | étrendkiegészítők | rák | kalciumhiány | kínai medicina
image image image
 

 

 

online stats

Készítette: Honi-Soft