Add a Startlaphoz

Eseménynaptár

<< Szeptember 2018 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Rendezvények

Jelenleg nincsenek események.

Utolsó hozzászólás

Hirdetés
Blog Blog Blog Honi Pécsi kutatók feltalálták a rezveratrol gyógyító hatását
image image image
2013.05.10 21:36:19
image
imageHoni

vörösbor - rezveratrol tartalomNem semmi, amit pár napja a TV-híradóban közöltek, hogy pécsi kutatók egereken kísérleteket végezve bebizonyították, hogy milyen jó hatása van a vörös szőlőben előforduló rezveratolnak, daganatos megbetegedéseknél, cukorbetegeknél, szívinfarktuson átesetteknél. Nos Ők sajnos csak még itt tartanak, drága közpénzekből dotált kísérleteknél. Ezt az amcsik is eljátszották, már 2012. szeptember havában, mint vérnyomást csökkentő szőlőpor találmányukkal.


 

rezveratrol képleteMindegyikük csak pár ezer évvel maradtak el a kínai orvosok tudásától, ugyanis a több ezer éves Sárga Császár receptjeiben már olvasni lehet a vörös szőlő jótékony hatásairól, amit a Tiens cég a modern technológiát ötvözve a Cholikán nevű termékében már bebizonyított. Egyetlen kapszulájában 1,5 liter jó minőségű vörösbor hatóanyagait koncentrálták. Sőt a rezveratrol szempontjából nem is a bor a lényeg, hanem az érett vörös szőlő magja, és annak tartalma, na erre jutottak kicsit előbb rá az amerikaiak, csupán fél évvel, de már az is nagy eredménynek számít. Tudni illik a szőlő magja, tartalmazza a rezveratrolt, és nem kell hozzá borrá érlelni. Azon kívül a szőlőből készült bor még több szász olyan alkotó elemet összetett vegyületet tartalmaz melyről a mai napig fogalmunk sincs, hogy mire használható, vagy a szervezetünkben milyen funkciót láthat el. A kínaiak sokévi tapasztalat és írásos lejegyzések alapján a vörösbort, illetve a vörös szőlő magját, mely a legnagyobb mértékben tartalmazza a rezveretrol nevű igen erős antioxidánst, kimutatták, hogy rendkívüli jó hatással van a magas vérnyomásra, koleszterinszint csökkentésére, sőt a cukorbetegségben is segít. Ők általános vérkeringés szabályozó és vértisztító szerként használták. Már Sen Nung (Isteni földműves) kínai ősi gyógynövényes szakembere is megemlítette írásaiban, hogy rendkívül jó a szív és érrendszer hatásaiban. Ő egy kicsit előbb élt, mint a Sárga Császár. Már azt is kimutatták, hogy a franciák és spanyolok, mint vörösbort rendszeresen fogyasztó népnél jóval kevesebb az infarktusos betegek száma, illetve a náluk előforduló leggyakoribb betegség listájukon az utolsóként találhatók a szív és érrendszer problémák. Daganatos betegségeknél, ráknál a sejtburjánzást akadályozza meg, ezt a tényt ismerték fel a pécsi kutatások során is.

 

Sajnos kormányaink még nem jutottak el odáig, hogy a közpénzét csak olyan célokra, kutatásokra használhatják fel, ami tényleg a fejlődésünket  viszi előre, és az ősi kultúrákban,  gyógymódokban nem lelhető fel.

 

Ajánlom figyelmetekbe ezt a terméket, melyet már régen feltaláltak Cholican kapszula!

 


  vörösbor | rezveratrol | antioxidáns | tiens termékek | étrendkiegészítők | rák | koleszterin | szív és érrendszer
image image image
 

image image image
image
Ky43
2013.12.04 12:05:28

Ez, egy csodálatos, nagyszerű termék. Mi 3. éve fogyasszuk a tatabányai ViniseeraPlusz-t, de a konkrétan a szervezetünkben érezhető pozitív hatása miatt le nem mondanánk erről.
A fenti termék is e kategóriát képviseli. Ismerősömnek a homlokáról 200 Ft nagyságú varangyos anyajegy pottyant le, 8 havi szedés után, az első hónapoktól pedig 100 %-ban megszűntek nála a krónikusan visszatérő influenzával járó kellemetlenségek.
Az én esetemben pedig a fülemről egy szemölcs lógott el, amikor elmentünk otthonról még megvolt, hazafelé tartva ismét meg akartam fogni, de közben leesett. Valójában a daganatellenességét igazolják ezen esetek is. A látásunk sokat javult, a közérzetünk kellemessebbé vált, amióta fogyasszuk a szőlőmag+héj porított változatát.

Nagyon jó szívvel ajánlom, aki egészségesebben szeretné eltölteni a mindennapjait ne sajnálja erre a termékre a pénzét, mert MEGÉRI ! - nincs az a gyógyszer, ami ennek a hatásával felérne.

image image
 
 
 

 

online stats

Készítette: Honi-Soft