Add a Startlaphoz

Eseménynaptár

<< Március 2018 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Rendezvények

Jelenleg nincsenek események.

Utolsó hozzászólás

Hirdetés
Androidos készülékek Android telefonok, kártyafüggetlen mobilok.
Blog Blog Blog Honi Xun Yukai doktornő Kínából (bővebben)
image image image
2013.07.12 18:11:11
image
imageHoni

 Dr. Xun YukaiEltelt egy év és ismét Magyarországra látogatott Xun Yukai doktornő Kínából, a Tiens képviseletében. Sokan még emlékeztünk tavalyi előadására és már a szombati előadás megkezdése előtt a bejáratnál álltunk, izgalommal, vegyes kíváncsisággal, hogy ma mit fogunk tanulni.


A szombaton tartandó előadása kér részből állt.

A délelőtti a kalcium jegyében zajlott és egybekötött bemutatóval zárult.

Megtudtuk, hogy a kalcium az élet forrása, mely végig kíséri egész életünket, mert nagyon sok mindenre jó, van olyan dolog is, ami nélküle nem működik. Sajnos a kalcium hiány súlyos problémákat okoz szerte a világban, napi 800mg a szükséges bevitel, Európában rosszabb a helyzet, mint Kínában. Jó lenne tudatosítani az emberekben, hogy aki sok kávét iszik, árt magának, mert a kávé gátolja a kalcium felszívódását. Ajánlatos 20-30 éves kortól fogyasztani a kalciumot. Szerves és szervetlen formában fordul elő, a Tiens szerves kalciumot állít elő biológiai módszerrel, így 98%-os felszívódást biztosít, és 58 nyomelem is megmarad az előállítás során. Ezzel vált a világon egyedülivé a Tiens kalciuma

Képeken szemléltette, hogy életünk során a kalcium hiánya milyen problémákat okozhat.

Azt is szemléltette, hogy egyes gyártok kalciumai milyen módon oldódnak, és a lényeg, hogy az egészséges emberi szervezet pH értéke:7, a Tiens kalcium is 7 pH -val rendelkezik, gátolja az öregedést. Míg a többi Kalcium oldódása után 4,5-5 pH-val savasít.

Majd az ebédszünet után, délután az új termékeket mutatta be nekünk, amit nagy érdeklődéssel fogadtunk. Ez az új termék a Dicho termék család első három tagja, amit a háztartásban tudunk alkalmazni. (már nálunk is lehet vásárolni, június 17-étől a Tiens munkatársaknál, független tanácsadóknál és a raktárakban, szponzor pontokban).

Dicho tisztítószerekDiCHO mosogatószer: a doktornő két kanalat olajjal bekent és e termékből rá spriccelt 1: 8 arányban hígított mosószert. Az olajos kanál egyszeri öblítés után eltűnt róla az olaj, míg a másik mosogatószer esetében ezt többször meg kellett ismételni.
E tisztítószer hatékonyan távolítja el a hús, hal, zsír és fűszerek kellemetlen szagát az edényekről 1 : 5 arányban hígítható kíméli a kezet, és a környezetett és főképpen pénztárcakímélő igaz, hogy először az ára egy kicsit soknak látszik de, használat közben rájövünk, hogy a forgalomban lévő mosogatószerek egy évre kivetítve mibe kerülnek ez a termék, megéri az árát.  Lehet vele üveg, kerámia, műanyag és rozsdamentes edényeket is tisztítani, na és nem utolsó sorban, a mosogatógépben is lehet használni. De lehet vele még zöldséget és gyümölcsöt is mosni! Időközben vettünk mi is és nagyon jól lehet kerámia tűzhelyet is tisztítani vele.


DiCHO fehérnemű tisztítószer: következett itt rúzs és cipőkrém foltot tisztítottunk
A különleges mosószer gyengéd az anyaghoz és a bőrhöz. Az anyag lágy lesz tőle és friss illatú. Fehérnemű mosása esetén gátolja és kiküszöböli a baktériumokat.
Hatékonyan távolítja el az izzadás és a vérfoltokat, de használhatjuk színes ruhákhoz is, élénkebbek lesznek a színek. Egy kupak 2 kg ruha mosásához elegendő, 30-40 °C vízben fél órát áztassuk a fehérneműt majd kézzel, mossuk ki és öblítsük le, hogy tiszta és friss legyen a ruhadarabunk. Gépi mosásnál nem kell öblítőt használni, ezt is már kipróbáltam szenzációs a hatása.


DiCHO multifunkcionális tisztítószer következett: megjegyzem ez a tisztítószer aratta a legnagyobb sikert, mert a doktornő arra kérte az egybegyűlteket, hogy adjanak neki arany és ezüst nyakláncokat, gyűrűket, karkötőket. Majd elkezdődött a varázslat e tisztítószer szintén csodákat művelt, mert egy kis idő, elteltével és egy pár keverés után a víz színe piszkos lett, majd amikor kivette a tálból a láncokat, karkötőket és gyűrűket és áttörölte egy száraz ruhával az ékszerek, csak úgy csillogtak, villogtak, átütő sikert aratott.

 

A doktornő még elmondta, hogy ezt a szert még használhatjuk fa, kerámia, üveg, és szemüveg, tükör felületre valamint, foltok eltávolítására, tükör, szemüveg tisztítása során nagy előnye, hogy nem párásodik.

Ezt a mosószert is 1:8- hoz kell hígítani.

Összegezve e mosószer család környezet barát, nagy tisztítási eredményt érhetünk el vele valamint biztonságos mivel antibakteriális hatásúak és magas a hatásfoka.

Egyre fontosabb számunkra a környezetvédelem és e tudatnak is köszönheti népszerűségét, a termékcsalád.

Szerintünk ez a nap nagyon hasznos volt számunkra, mert már az ismert ismeretek megerősítést, nyertek az újakkal, pedig bővülő tudatot kaptunk.

Záró akkordként fotózkódással zárult a szombati nap.

Vasárnap egy közel 30 fős csapatnak tartott előadást a Tiens központban, Xun Yukai doktornő „Hogyan építsünk ideális hálózatot” címmel.

Érdekes volt hallani, hogy Kínában a szélesség, mélység, sebesség mellett megjelenik a horizont is, azért mert Kína nagy ország és cél, hogy minden tartományban legyenek képviselőid.

A hálózat építés hibáit, azok okait, kijavításukat elemezte a doktornő.

Ezután tértünk rá a következő témára, az ABC törvényre. Kínában az ABC törvényt „Arany törvény”-nek is hívják, melyben az

„A” maga a vállalat, dokumentáció, értekezlet, előljárók, mind hasznosítható erőforrás.

„B” maga, az üzletkötő

„C” új barát, azaz ügyfél

 

Miért fontos az ABC törvény?

Segíteni kell az újoncnak a zökkenőmentes kezdésben, csökkenteni kell a csalódottságot. Cél: feleannyi idővel dupla annyi eredményt érjünk el az üzleti tevékenységben.

Hogyan lehet helyesen használni a törvényt?

Mindig a legfontosabb a „B”, szó volt a „B” feladatairól, találkozó megszervezése, azon való viselkedése és lebonyolítása, „A” és „C” szemével. Továbbiakban az ABC munkamódszerét taglalta.

Az előadás után a szünetben írásos kérdésekre válaszolt és tanácsokkal látott el bennünket:

A kérdések között szerepelt: mit tegyünk övsömör esetén, hiperaktiv gyerek kezelésére, májcirrózisban szenvedőnél, fog ínysorvadásnál, rákos betegeknél a termékek adagolása döbbentette meg a hallgatóságot. Akár napi 100 db Chitosan-t ajánlott, mely bizonyítja, hogy a Tiens termékeket nem lehet túladagolni.

Hamar eltelt az idő, indult a repülőgép Kínába és mi fájó szívvel köszöntünk és fotozkodtunk a doktornővel.


  dicho | tiens termékek | tiens
image image image
 

 

 

online stats

Készítette: Honi-Soft