Add a Startlaphoz

Eseménynaptár

<< Szeptember 2018 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Rendezvények

Jelenleg nincsenek események.

Utolsó hozzászólás

Hirdetés
Blog Blog Blog Honi Xun Yukai doktornő Kínából (bővebben)
image image image
2013.07.12 18:11:11
image
imageHoni

 Dr. Xun YukaiEltelt egy év és ismét Magyarországra látogatott Xun Yukai doktornő Kínából, a Tiens képviseletében. Sokan még emlékeztünk tavalyi előadására és már a szombati előadás megkezdése előtt a bejáratnál álltunk, izgalommal, vegyes kíváncsisággal, hogy ma mit fogunk tanulni.


A szombaton tartandó előadása kér részből állt.

A délelőtti a kalcium jegyében zajlott és egybekötött bemutatóval zárult.

Megtudtuk, hogy a kalcium az élet forrása, mely végig kíséri egész életünket, mert nagyon sok mindenre jó, van olyan dolog is, ami nélküle nem működik. Sajnos a kalcium hiány súlyos problémákat okoz szerte a világban, napi 800mg a szükséges bevitel, Európában rosszabb a helyzet, mint Kínában. Jó lenne tudatosítani az emberekben, hogy aki sok kávét iszik, árt magának, mert a kávé gátolja a kalcium felszívódását. Ajánlatos 20-30 éves kortól fogyasztani a kalciumot. Szerves és szervetlen formában fordul elő, a Tiens szerves kalciumot állít elő biológiai módszerrel, így 98%-os felszívódást biztosít, és 58 nyomelem is megmarad az előállítás során. Ezzel vált a világon egyedülivé a Tiens kalciuma

Képeken szemléltette, hogy életünk során a kalcium hiánya milyen problémákat okozhat.

Azt is szemléltette, hogy egyes gyártok kalciumai milyen módon oldódnak, és a lényeg, hogy az egészséges emberi szervezet pH értéke:7, a Tiens kalcium is 7 pH -val rendelkezik, gátolja az öregedést. Míg a többi Kalcium oldódása után 4,5-5 pH-val savasít.

Majd az ebédszünet után, délután az új termékeket mutatta be nekünk, amit nagy érdeklődéssel fogadtunk. Ez az új termék a Dicho termék család első három tagja, amit a háztartásban tudunk alkalmazni. (már nálunk is lehet vásárolni, június 17-étől a Tiens munkatársaknál, független tanácsadóknál és a raktárakban, szponzor pontokban).

Dicho tisztítószerekDiCHO mosogatószer: a doktornő két kanalat olajjal bekent és e termékből rá spriccelt 1: 8 arányban hígított mosószert. Az olajos kanál egyszeri öblítés után eltűnt róla az olaj, míg a másik mosogatószer esetében ezt többször meg kellett ismételni.
E tisztítószer hatékonyan távolítja el a hús, hal, zsír és fűszerek kellemetlen szagát az edényekről 1 : 5 arányban hígítható kíméli a kezet, és a környezetett és főképpen pénztárcakímélő igaz, hogy először az ára egy kicsit soknak látszik de, használat közben rájövünk, hogy a forgalomban lévő mosogatószerek egy évre kivetítve mibe kerülnek ez a termék, megéri az árát.  Lehet vele üveg, kerámia, műanyag és rozsdamentes edényeket is tisztítani, na és nem utolsó sorban, a mosogatógépben is lehet használni. De lehet vele még zöldséget és gyümölcsöt is mosni! Időközben vettünk mi is és nagyon jól lehet kerámia tűzhelyet is tisztítani vele.


DiCHO fehérnemű tisztítószer: következett itt rúzs és cipőkrém foltot tisztítottunk
A különleges mosószer gyengéd az anyaghoz és a bőrhöz. Az anyag lágy lesz tőle és friss illatú. Fehérnemű mosása esetén gátolja és kiküszöböli a baktériumokat.
Hatékonyan távolítja el az izzadás és a vérfoltokat, de használhatjuk színes ruhákhoz is, élénkebbek lesznek a színek. Egy kupak 2 kg ruha mosásához elegendő, 30-40 °C vízben fél órát áztassuk a fehérneműt majd kézzel, mossuk ki és öblítsük le, hogy tiszta és friss legyen a ruhadarabunk. Gépi mosásnál nem kell öblítőt használni, ezt is már kipróbáltam szenzációs a hatása.


DiCHO multifunkcionális tisztítószer következett: megjegyzem ez a tisztítószer aratta a legnagyobb sikert, mert a doktornő arra kérte az egybegyűlteket, hogy adjanak neki arany és ezüst nyakláncokat, gyűrűket, karkötőket. Majd elkezdődött a varázslat e tisztítószer szintén csodákat művelt, mert egy kis idő, elteltével és egy pár keverés után a víz színe piszkos lett, majd amikor kivette a tálból a láncokat, karkötőket és gyűrűket és áttörölte egy száraz ruhával az ékszerek, csak úgy csillogtak, villogtak, átütő sikert aratott.

 

A doktornő még elmondta, hogy ezt a szert még használhatjuk fa, kerámia, üveg, és szemüveg, tükör felületre valamint, foltok eltávolítására, tükör, szemüveg tisztítása során nagy előnye, hogy nem párásodik.

Ezt a mosószert is 1:8- hoz kell hígítani.

Összegezve e mosószer család környezet barát, nagy tisztítási eredményt érhetünk el vele valamint biztonságos mivel antibakteriális hatásúak és magas a hatásfoka.

Egyre fontosabb számunkra a környezetvédelem és e tudatnak is köszönheti népszerűségét, a termékcsalád.

Szerintünk ez a nap nagyon hasznos volt számunkra, mert már az ismert ismeretek megerősítést, nyertek az újakkal, pedig bővülő tudatot kaptunk.

Záró akkordként fotózkódással zárult a szombati nap.

Vasárnap egy közel 30 fős csapatnak tartott előadást a Tiens központban, Xun Yukai doktornő „Hogyan építsünk ideális hálózatot” címmel.

Érdekes volt hallani, hogy Kínában a szélesség, mélység, sebesség mellett megjelenik a horizont is, azért mert Kína nagy ország és cél, hogy minden tartományban legyenek képviselőid.

A hálózat építés hibáit, azok okait, kijavításukat elemezte a doktornő.

Ezután tértünk rá a következő témára, az ABC törvényre. Kínában az ABC törvényt „Arany törvény”-nek is hívják, melyben az

„A” maga a vállalat, dokumentáció, értekezlet, előljárók, mind hasznosítható erőforrás.

„B” maga, az üzletkötő

„C” új barát, azaz ügyfél

 

Miért fontos az ABC törvény?

Segíteni kell az újoncnak a zökkenőmentes kezdésben, csökkenteni kell a csalódottságot. Cél: feleannyi idővel dupla annyi eredményt érjünk el az üzleti tevékenységben.

Hogyan lehet helyesen használni a törvényt?

Mindig a legfontosabb a „B”, szó volt a „B” feladatairól, találkozó megszervezése, azon való viselkedése és lebonyolítása, „A” és „C” szemével. Továbbiakban az ABC munkamódszerét taglalta.

Az előadás után a szünetben írásos kérdésekre válaszolt és tanácsokkal látott el bennünket:

A kérdések között szerepelt: mit tegyünk övsömör esetén, hiperaktiv gyerek kezelésére, májcirrózisban szenvedőnél, fog ínysorvadásnál, rákos betegeknél a termékek adagolása döbbentette meg a hallgatóságot. Akár napi 100 db Chitosan-t ajánlott, mely bizonyítja, hogy a Tiens termékeket nem lehet túladagolni.

Hamar eltelt az idő, indult a repülőgép Kínába és mi fájó szívvel köszöntünk és fotozkodtunk a doktornővel.


  dicho | tiens termékek | tiens
image image image
 

 

 

online stats

Készítette: Honi-Soft