Add a Startlaphoz

Eseménynaptár

<< Szeptember 2018 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Rendezvények

Jelenleg nincsenek események.

Utolsó hozzászólás

Hirdetés
Blog Blog Blog Címke: tiens életmód

Címke: tiens életmód

image image image
2012.02.03 11:03:22
image
imageHoni

A Tiens elhozza Önnek a hagyományos kínai medicina lényegét és a kínai egészséges életmódot.

Az első lépés, hogy „megtanulunk” okosan étkezni, növeljük fizikai aktivitásunkat, fittek és egészségesek vagyunk.

Az ember életkora, genetikai adottságai alapján, bőven meghaladhatná a 100 évet. Kínában a várható életkor még mindig magas a légszennyeződés, a stressz és egyéb környezeti hatások ellenére is.

Ez a program egy olyan útmutató, mely segít, hogy tökéletes egyensúlyt érjünk el az egészséges táplálkozás, a testmozgás, és a Tiens elismert étrend-kiegészítőinek napi fogyasztása között.

Soha nincs túl késő, hogy megváltoztassuk a szokásainkat, és azzal, hogy ma megalapozunk egy egészséges életmódot, a jövőben is élvezhetjük annak előnyeit.


  tiens termékek | étrendkiegészítők | fogyás | tiens | tiens életmód | életmód program | táplálkozás | egészséges életmód
image image image
Hozzászólások 0Találatok: 2574  

image image image
2012.02.01 23:38:39
image
imageHoni

Optimális egészség, amit nap- nap után keresni kell, nemcsak a megfelelő táplálkozás (étel) szükséges, hanem a megfelelő szokások is.

Régen voltak az élelmiszerek és a gyógyszerek, melyeket megfelelő törvényekkel szabályoztak. Később jöttek a vitaminokkal telitett termékek, és nem tudták, hogy hova sorolják ezeket. Így jött létre az étrend kiegészítők fogalma. A Tiensnél magas minőségű termékek vannak, az ételekhez sorolják, de fogyasztásuk során sok termék gyógyszerként hat. E kettő között kell megtalálni az optimális állapotot.


  tiens termékek | étrendkiegészítők | életmód program | tiens életmód | tiens | táplálkozás | egészséges életmód
image image image
Hozzászólások 0Találatok: 6409  

image image image
2012.01.30 22:18:05
image
imageHoni

vízi sárkány2012. január 23-án ünneplik az újévet Kínában, ez, pedig a Vízi Sárkány éve, mely 2013. február 9-ig tart. A kínaiak ilyenkor alaposan kitakarítják az otthonukat, de nem a vendégek miatt, hanem, hogy ezzel megszabaduljanak minden balszerencsét hozó, rossz szellemtől, amit az elmúlt évben összeszedtek. A takarítás mellett január 23-a éjjelén ébren maradnak, hogy ezzel elűzzék a betegségeket és a szerencsétlenségeket.

A Sárkány éve mindig jó üzleteket, kiváló házasságokat, fellendülő gazdasági lehetőségeket tartogat a keleti filozófia, ezért tartja a legsikeresebbeknek. A Vízi Sárkány évére a kínaiak mindig az Öt Áldás üzenetét alkalmazzák, bízva abban, hogy a katasztrófák helyett áttörések, fejlesztések lesznek a jellemzők. Mi az Öt Áldás? Harmónia, Erény, Gazdagság, Beteljesedés és Hosszú élet.

A kínai asztrológia egyesíti az öt elem és a tizenkét állatövi jegy energiáját.

Tűz disznóEzek szerint én Tűz-disznó jegyben születtem.

A Disznó számára magabiztosságot és céltudatosságot hoz a Sárkány éve. A Disznó élete a családról szól, az anyagi háttér megteremtése az egyik fő célkitűzése életében. Szeret közösségben tevékenykedni, barátaihoz, egyesületéhez hűséges, tevékenyen részt vesz az eseményekben, nehezen mond nemet. Az üzleti életben ennek ellenére sikeres, van érzéke a pénzhez.

Ezek után nekem mit hozhat a Sárkány éve?

Változást, illetve változtatást, és ez kezdődött januárban a budapesti Tiens Akadémián. A tudás megszerzésének igényével mentem el, és Szobonya Olivér cégvezetőtől ráerősítést kaptam mindarra, amit már csapatunkban eddig is hallottam.

Az előző képzéseken, a Giliga struktúra alapszemináriumain, Csatlósné Zsuzsinál a csoporttalálkozókon már az üzleti lépések sokszor terítéken voltak.  Most megdöbbentem, hogy oké, de mikor is akarok a tanultak szellemében végre cselekedni?

A törzsvásárlói állapotomból akarok elmozdulni végre, hisz tudásom van, tapasztalataim vannak, 100%-os termékhasználó vagyok, az Öt Elem tana szerint alkalmazom, évszakokra, szervekre lebontva fogyasztom a Tiens étrend kiegészítőket.

Szándék szükséges, hogy elmozduljak e „nyugalmi” állapotomból. Néhány rávezető kérdéssel, rendszeres konzultációval, nagy segítséget kaptam felsővezetőmtől Giliga Gyuritól, így havi forgalmaim jelentősen megnőttek.

Azért is jó csapatban dolgozni, mert a szponzorvonalon haladva biztosan van, aki segítőkezet nyújt, hogy a holtpontról ki tudjak mozdulni!

Olyan segédanyagok vannak birtokunkban, mint pl. a „Siker Rendszere”, s ha végigolvasva, lépésről lépésre tudatosan, rendszeresen alkalmazod, ha akarod, ha nem sikeres leszel. Mellette ott vannak a CD-k, DVD-k, könyvek. Ezeknek az eszközöknek a lényege, hogy ne csak azt mond, hogy nekem is megvannak, mert így holt értéket képeznek, hanem dolgozzanak, azaz naponta hallgasd, jegyzetelj, olvass, képezd magad, hogy olyan fontos legyen, mint a levegővétel.

A tudás annyit ér, amennyit alkalmazol belőle.

A kezemben lévő tudást hatékonyan akarom alkalmazni, régen a problémákat akadályként éltem meg, amit ma már kihívásnak tekintek. A lényeg az, hogy az előttem lévő kihívást mennyi idő alatt tudom véghezvinni.

Nagyon szeretek közösségben lenni, jó kedvű, pozitív gondolkodású, önmagukért és másokért tenni képes csoportban aktívan tevékenykedni. A TIENS -ben jó helyen vagyok.

Eddigi tudásomat, tapasztalataimat nem csak magam, hanem csapatom fejlődésében és közös eredményeink gyarapításában is kamatoztatni akarom.

Fejlődésünket, sikereinket segíti az új ösztönző program több féle formában is. Mindenki megtalálhatja a számára leginkább motiváló jutalmakat. Én most csak a legalapvetőbb formát emelem ki. Aki csak a saját és családja egészsége érdekében havonta min. 50 PV-nyi terméket vásárol - és természetesen el is fogyasztja - az év végéig 125 PV árengedményt kaphat jutalomként.

Én már jelentkeztem, és Te?

 


  tiens | tiens életmód | tiens termékek | sárkány éve
image image image
Hozzászólások 0Találatok: 2140  
 

 

online stats

Készítette: Honi-Soft